ACC, Another Clothing Concept

ACC, Another Clothing Concept, står sedan 1988 för ett vinnande koncept när det gäller att producera och leverera kvalitetskläder för företag inom allt från service och turism till tung industri. Vi har spunnit ett tajt team och ett smidigt nätverk, och växer i takt med våra kunder. Vår framgång i Sverige och internationellt bygger på ett helhetstänk, där precisa krav och stundom svävande önskemål konkretiseras i väldesignade kollektioner av arbets- och fritidskläder. Utöver detta håller vi oss à jour med detaljhandeln genom vårt varumärke, A-One.

Flexibelt nätverk

Genom åren har vi knutit flera eftertraktade designers, tillverkare och distributörer till oss. Vårt nätverk sträcker sig över Europa och Fjärran Östern och bygger på kvalitet i varje maska. Vi väljer leverantörer som arbetar med just märkeskläder, för vi vet att vi aldrig är bättre än det vi levererat.

Koll på hela kedjan

Vi har en lika personlig och nära relation till våra leverantörer som vi har till våra kunder. Det ger oss en möjlighet att ha hundraprocentig koll på aktuell kapacitet, prisbild och leveranstid, vilket i sin tur gör att vi kan agera kvickt och effektivt för att tillgodose alla de krav och önskemål som ni kan tänkas ha.

Proffsig attityd

Att vi kan klä upp ert varumärke beror på mer än en genuin kunskap och lång erfarenhet. Vi har passionen, insikten och fingertoppskänslan för hur marknaden faktiskt ser på modernitet, kvalitet och varumärken.

A-One - ACC:s dotterbolag

Ett bevis på vår kompetens och vårt konkurrenskraftiga arbetssätt är den respons vi får i detaljhandeln för vårt varumärke A-One.
www.a-one.eu

FilmLadda hem ACC´s folder