Välj en sida
Urval av kunder

____________________

30 ÅR AV PROFILKLÄDER

 

I 30 år har vi gjort företag unika men lika. Låt oss presentera några av våra framgångsprojekt när det gäller profilkläder.

Långsiktiga kundrelationer

Vi skapar unika profilkläder med kunden i fokus

För oss är alltid kunden i fokus. Tillsammans bygger vi öppna och långsiktiga relationer. Våra kunder har stort förtroende för oss när det gäller profilkläder och vi lever med dem under hela processen, alltifrån idé till design, produktion och distribution. Vårt främsta mål är långsiktighet i allt vi gör. Vi anstränger oss för att förstå vad kunden behöver långt innan det faktiska behovet uppstår. Med öppna sinnen och hög kreativitet hjälper vi kunderna att förverkliga sina idéer och tillgodose sina behov. Med stor fokus på hög service- och leveransnivå, samt att bibehålla den höga kvaliteten på produkterna vi levererar, kan vi stolt säga att vi håller det vi lovar till kunden på allra första mötet.

Profilkläder MTR

MTR

MTR Nordic Group(MTR) har i uppdrag att drifta, planera och underhålla tunnelbanan och pendeltågstrafiken i Stockholm. Dagligen genomförs cirka 1,5 miljon resor via dessa färdmedel som möjliggörs genom MTR:s cirka 5.300 medarbetare.

ACC ansvarar för produktion, lagerhållning och leverans av samtliga uniformer och profilkläder till MTR:s alla medarbetare inom tunnelbanan och pendeltågen. Kollektionen består av cirka 200 artiklar framtagna för de utmaningar samtliga arbetsroller står inför. Via en för MTR unikt utformad webshop kan medarbetarna själva beställa nya artiklar vid behov, smidigt levererade till önskat utlämningsställe.

Profilkläder Thomas Cook

Nordic Leisure Travel Group

Thomas Cook Northern Europe har namnändrat till Nordic Leisure Travel Group.

ACC har under 10 år designat och producerat samtliga personalkläder till de hotellkoncept som drivs av NLTG: Sunwing, Sunprime och Ocean Beach Club O.B.C.

Kollektionerna omfattar cirka 120 artiklar som levereras direkt till de totalt 30 hotellen inom gruppen.

Profilkläder Dollarstore

DollarStore

Dollarstore är Sveriges snabbast växande lågpriskedja, idag med 93 butiker och cirka 1.000 medarbetare runt om i Sverige som alla är en del av kedjans profil.

ACC designar, producerar, lagerhåller och distribuerar profilkläderna till Dollarstore:s medarbetare, där beställning sker direkt via en kundanpassad webshop.

Profilkläder Bad & Värme

Bad & värme

Bad & Värme är en kedja med mer än 1 000 certifierade VVS-montörer och 95 butiker över hela Sverige.

ACC designar och producerar en kollektion av profilkläder till kedjan som skapar en tydlig och modern profil i butik och för den enskilda montören i mötet med kund.

Profilkläder Dollarstore

Filmstaden

Film är bäst på bio!

ACC designar, producerar, lagerhåller och distribuerar kläderna till Filmstadens 35 biografer och 1.100 medarbetare i Sverige.